Tallinna Mõõgal triumfeeris maailma edetabeli 38. naine

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hyojung Jung (paremal).
Hyojung Jung (paremal). Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Kalevi spordihallis peetud epeevehklemise MK-etapil saavutas individuaalturniiri esikoha lõuna-korealanna Hyojung Jung, kes paikneb maailma edetabelis alles 38. kohal. Ta alistas finaalis Hong Kongi esindaja Man Wai Vivian Kongi (maailma edetabelis 9.) torgetega 10:6.

Euroopa meistri Katrina Lehise ja EM-pronksi Julia Beljajeva teekond kodusel MK-etapil «Tallinna Mõõk» lõppes hiinlannade käe läbi juba 32 parema seas. Kõrvuti radadel vehelnud eestlannade kaotused olid aga erinevad – Beljajeva alistus Rio olümpiapronksile Yiwen Sunile lisaajal 5:6 ning Lehis kaotas 5:15 Chengxi Xule.

Kristiina Kuusk kaotas kaheksandikfinaalis Beljajeva alistanud Sunile 11:15. Veronika Zuikova langes konkurentsist esimeses ringis, kus jäi korealannale A Lam Shinile alla 9:15. Eelringidesse jäid pidama Irina Embrich, Nelli Differt, Madina Azizova, Erika Kirpu, Karoline Lot, Gaia-Marianna Salm ja Anu Hark.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles