Eesti koondislased viskasid Kreekas kolme peale kokku 58 punkti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Paasoja.
Martin Paasoja. Foto: Raul_Mee /

Laupäeval olid Kreeka korvpalli esiliigas lahingus Eesti koondislast: võidukad olid Sten-Timmu Sokk ja Martin Paasoja, kaotajaks jäi Rait-Riivo Laane.

Soku koduklubi Thessaloniki Iraklis alistas võõral väljakul 87:78 Kastorina meeskonna. 27 minutit väljakul viibinud eestlane säras kaksikduubliga, kui viskas 17 punkti ja andis kümme resultatiivset söötu.

Paasoja ja Ateena Psychiko said koduväljakul 113:74 jagu Piraeuse Ethnikosest. Ligi 21 minutit mänguaega teeninud eestlane kerkis 22 punktiga üleplatsimeheks. Märkimisväärsed on ka Paasoja kuus (!) vaheltlõiget, neli lauapalli ja kolm resultatiivset söötu.

Laane tööandja Kosi Ippokratis kaotas võõral väljakul 72:74 Apolloni Patrasele. Enam kui 30 minutit rassinud Laane arvele kogunes 19 punkti ja viis resultatiivset söötu.

Seega viskasid Eesti koondislased laupäeval Kreeka esiliigas kolme peale kokku suisa 58 (17+22+19) punkti.

Iraklis (4 võitu, 1 kaotus) hoiab Kreeka esiliigas 16 meeskonna konkurentsis kolmandat kohta, Ippogratis (3-2) paikneb üheksandal ja Psychikou (2-3) kümnendal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles