Võimas: MMil viienda koha saanud Kiivikas lahkub amatööride seast maailma esinumbrina

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Joakim Klementi

Amatöörsportlase karjäärile tänavuse aastaga joone alla tõmbav kulturist Ott Kiivikas võistles viimast korda amatööride MMil, Hispaanias Benidormis toimunud võistlustel jõudis ta esikuuikusse, kuid medalit ei võitnud, leppides viienda kohaga. Samas krooniti ta hooaja lõikes maailma reitingu parimaks.

Karjääri 20. MMil kaasa löönud Kiivikas võistles kaalukategoorias -85 kg. Kuldmedali võitis iraanlane Mojtaba Zare, kellele järgnesid Iraagi sportlased Mohammed Shabeeb ja Aziz Aziz.

«» rõõmustas Kiivikas Instagramis.«» nentis ta.

«» selgitas Kiivikas.

«» rõõmustas ta.«»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Head sõbrad, head uudised Hispaaniast, Benidormist maailmameistrivõistlustel -85kg 5.koht! Ja ühtlasi selle tulemusega garanteerisin endale ka selle aasta maailma reitingu üldvõidu!!!?? Sain kohe esimese väljakutse top 5 ja sellega oli selge, et olen suures mängus sees. Mis andis võimaluse loota ka medalit. Olin ühtlasi ainus eurooplane 6 parema seas finaalis. Tegin kõik, mis suutsin, et võita ka esimene MM medal, kuid täna sellest ei piisanud. Olulisem sellest oli kindlustada maailma reitingu esikoht rohkem kui 600 sportlase arvestuses, kes maailmareitingu punkte on saanud. Olgu öeldud, et reitingu punkte antakse teemantliiga etappidel 5 parem sekka tulnud võistlejatele, seega kogu võistlejate hulk kulturismis kokku on kordades veel suurem...? Seega kokkuvõttes suurepärane lõpp, minu amatöörsportlase karjäärile ja olen teeninud välja peale 25 aasta pikkust võistlemist korraliku puhkuse!? Tänud kõigile, kes on mulle kaasaelanud ja toetanud! ? Minu tänud ja lugupidamine! Suured õnnesoovid ka Egert Oiovile 4.koha eest Games klassikaline kulturism -175cm kategoorias! @egertoiov. Ilus isadepäevakingitus!?

A post shared by Ott Kiivikas (@ottkiivikas) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles