Messist ei saanud päästeinglit: Barcelona kaotas väravatesajus koduväljakul tabeli keskmikule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona sai hooaja teise liigakaotuse.
Barcelona sai hooaja teise liigakaotuse. Foto: Albert Gea / Reuters / Scanpix

Hispaania kõrgliigas sai hooaja teise ja üsna ootamatu kaotuse liider Barcelona, jäädes koduväljakul 3:4 alla tabeli keskmikule Real Betisile.

Mäng algas katalaanide jaoks šokiga, sest 20. minutil viis Firpo Junior külalised ette ja 34. minutil lõi Joaquin teisegi värava. Ent kui käevigastuse järel platsile naasnud Lionel Messi 68. minutil lõpuks penalti realiseeris, näis teoks saavat tavapärane stsenaarium, kus Barcelona pöörab kaotusseisu mängu lõpuga võiduks.

Seekord läks siiski teisiti. Vaid kolm minutit hiljem tegi Giovani Lo Celso Betisi edu taas kaheväravaliseks. Veel oli Barcelonal midagi varuks, kui Arturo Vidal 79. minutil kaotusseisu jälle üheväravaliseks vähendas. Aga 81. minutil sai Ivan Rakitic teise kollase ja kokku punase kaardi ning 83. minutil lõi Sergio Canales 4:2. Messi neljanda lisaminuti värav ei muutnud enam midagi, sest kohe kõlas ka lõpuvile.

Barcelona jätkab 24 punktiga tabeliliidrina, edestades Madridi Atleticot ja Alavesi ühe punktiga. Täna õhtul Sevillaga kohtuval Espanyolil on veel võimalus Barcelonaga samadele punktidele tõusta. Enne tänast neljast viimasest liigamängust kolm kaotanud ja ühe viigistanud Betis on tabelis 12. real.

Lionel Messi ei suutnud koduklubi seekord päästa, ehkki lõi kaks väravat.
Lionel Messi ei suutnud koduklubi seekord päästa, ehkki lõi kaks väravat. Foto: Albert Gea / Reuters / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles