Manchester City seljatas Unitedi, Arsenal pääses napilt viigipunktiga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City jätkab võidumarssi.
Manchester City jätkab võidumarssi. Foto: Lindsey Parnaby / AFP / Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tõmbas Manchesteri derbis pikema kõrre soosik ehk tiitlikaitsja Manchester City, alistades koduväljakul linnarivaali Unitedi 3:1.

City asus juba 12. minutil David Silva väravast juhtima ning 48. minutil kahekordistas Sergio Agüero eduseisu. Jose Mourinho saatis aga 57. minutil platsile Romelu Lukaku ja ründaja õigustas usaldust otsekohe, teenides penalti, mille Anthony Martial külmavereliselt väravasse saatis.

Kohtumine lõppes siiski City kontrolli all ning 86. minutil vabastas Ilkay Gündogani värav kodumeeskonna lõplikult pingetest. City tõusis 32 punktiga tagasi tabelijuhiks, Liverpoolil on 30, Chelseal 28 ja Tottenhamil 27 punkti. United jätkab 20 punktiga kaheksandal kohal.

24 punktiga on viiendal real Londoni Arsenal, kes viigistas kodus 1:1 Wolverhampton Wanderersiga. Ivan Cavaleiro viis juba 13. minutil Wolvesi ette ning Henrikh Mhitarjan suutis viigistada alles 86. minutil. Üleminutitel võis Arsenal veel õnne tänada, sest Ruben Nevese pommlöök tabas põiklatti ja põrkas sealt napilt väljapoole väravajoont.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles