Eesti jäähokikoondis pidi Vilniuse turniiril leppima viimase kohaga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meeste jäähokikoondis.
Eesti meeste jäähokikoondis. Foto: IIHF.com

Eesti jäähokikoondis kaotas Vilniuses lõppenud Baltic Challenge Cupi nimelisel turniiril Leedule 6:3 ja sai viimase ehk kuuenda koha.

Leedu vastu kaotati avakolmandik 0:2 ning teisel kolmandikul kasvas võõrustajate edu veelgi. Siis aga eestlased ärkasid, Robert Arrak avas omapoolse skoori ja 14 sekundit enne kolmandiku lõppu vähendas Artemi Aleksandrov vahe minimaalseks. Viimane kolmandikaeg kuulus siiski Leedule, kes viskas kümne minutiga kolm väravat. Robert Rooba tabamus suures plaanis enam midagi ei muutnud.

Turniiri võitjaks krooniti Läti klubide koondis, kes alistas finaalis tänu Sandis Grinbergsi kahele ja Kalvis Ozolinsi ühele tabamusele 3:0 Jaapani. Kolmanda koha mängus jäi Valgevene viimase kolmandiku alguses Rumeenia vastu 0:3 taha, ent pööras siis seisu 4:3 võiduks. Eesti kaotas kõik kolm peetud kohtumist, alagrupis jäädi esmalt 1:4 alla Lätile ja siis 3:7 Rumeeniale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles