Õuduste debüüt senise klubi vastu: Higuain eksis penaltil ja sai punase kaardi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuaini (paremal) rahustamisega oli tükk tegemist nii praegustel kui ka endistel meeskonnakaaslastel.
Gonzalo Higuaini (paremal) rahustamisega oli tükk tegemist nii praegustel kui ka endistel meeskonnakaaslastel. Foto: Luca Bruno / AP / Scanpix

Kaks viimast hooaega Torino Juventuse ridadesse kuulunud ja 40 liigaväravat löönud, ent sel suvel AC Milani saadetud Gonzalo Higuain tahaks meeskondade pühapäevaõhtuse omavahelise kohtumise ilmselt võimalikult ruttu unustada. Milan kaotas kodus 0:2 ning ka isiklikus plaanis kujunes mäng ründajale masendavaks.

Liigatabeli liider Juventus asus juba 8. minutil Mario Mandžukici väravast juhtima. Poolaja lõpus avanes Higuainil suurepärane võimalus viigistada, kuid ta saatis penaltipunktilt palli posti.

81. minutil tegi Cristiano Ronaldo Juventuse eduseisuks juba 2:0 ja vaid kaks minutit hiljem sai Higuaini õhtu enneaegse lõpu. Argentiinlane sai vea eest kollase kaardi, kuid kaotas seepeale närvid, asus kohtunikku sõimama ja nägi silme ees ka punast kaarti.

12 mängust 11 võitnud Juventusel on liigatabelis 34 punkti, võõrsil 2:1 Genoast jagu saanud Napolil 28 ja üllatuslikult võõral väljakul Atalantale koguni 1:4 kaotanud Milano Interil 25 punkti. Neljas on 22 punktiga Rooma Lazio, Milan hoiab 21 punktiga viiendat tabelikohta.

Higuain liitus Juventusega 2016. aastal Napolist 90 miljoni euro eest. Praegune laenuleping näeb ette, et Milan maksab Juventusele sel hooajal 18 miljonit eurot ning omab võimalust ründaja mängijaõigused hooaja lõppedes 36 miljoni euro eest välja osta. Seni on Higuain löönud Milani särgis üheksa liigamänguga seitse väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles