Madridi Real kasutas Barcelona libastumise väravaterohkes mängus ära

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reali ründaja Karim Benzema on leidnud väravasoone.
Reali ründaja Karim Benzema on leidnud väravasoone. Foto: Lalo R. Villar / AP / Scanpix

Hispaania jalgpalliliigas sai võidu kirja Madridi Real, alistades võõrsil 4:2 Celta Vigo.

Skoori avas 23. minutil Karim Benzema ning 56. minutil kasvas Reali edu tänu vastaste omaväravale. Hugo Mallo vähendas viis minutit hiljem vahet, ent 83. minutil realiseeris Sergio Ramos penalti ja 87. minutil jäi Celta pärast Gustavo Cabrali teist kollast kaarti platsile kümnekesi. Üleminutitel tegid mõlemad meeskonnad siiski veel skoori, kui Dani Ceballos lõi esmalt Reali neljanda värava ning seejärel vormistas lõpptulemuse Brais Mendez.

Reali on küll jätkuvalt kuuendal kohal, ent kodus ootamatult 3:4 Real Betisile kaotanud liidrist Barcelonast lahutab neid nüüd vaid neli punkti. Barcelonale järgnevad 23 punktiga kolm meeskonda - Wissam Ben Yedderi 89. minuti tabamusest 2:1 Espanyoli alistanud Sevilla, eile samuti üleminutite väravast võidu kirja saanud Madridi Atletico ja selle hooaja suurüllataja Alaves. Esineliku ja Reali vahele mahub veel ka 21 punkti kogunud Espanyol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles