Vaata, kes stardivad Eesti eest esimesel laskesuusatamise MK-etapil (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim (fotol), Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu.
Eestlastest on täna stardis Regina Oja, Kadri Lehtla, Tuuli Tomingas, Johanna Talihärm, Grete Gaim (fotol), Meril Beilmann, Rene Zahkna, Kalev Ermits, Roland Lessing, Martin Remmelg, Kauri Kõiv ja Hans Kristen Rootalu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti laskesuusatajad pidasid nädalavahetusel Rootsis, Idres viimase hooajaeelse kontrollvõistluse, mis selgitas välja Pokljuka maailmakarikaetapile sõitva koondise.

Peatreeneri Indrek Tobrelutsu otsusel lähevad MK-sarja avavõistlusel Pokljukas starti Kalev Ermits, Rene Zahkna ning Martin Remmelg.

Naistest alustavad oma hooaega maailmakarikaetapil Regina Oja, Grete Gaim ja Tuuli Tomingas. Laskesuusatajate maailmakarika hooaeg algab 2. detsembril Pokljukas segateatevõistlustega.

Vanameister Roland Lessing, Kauri Kõiv ja Meril Beilmann liituvad koondisega aga Hochfilzeni MK-etapil, kus peetakse ka hooaja esimesed teatesõidud.

IBU karikasari alustab aga juba 29. novembril meeste ja naiste sprindidistantsidega. Avaetapil esindavad Idres Eestit Meril Beilmann, Kadri Lehtla ja Susan Külm.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles