Ronaldo avaldas, mida ta ütles punase kaardi saanud Higuainile

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gonzalo Higuain ja Cristiano Ronaldo.
Gonzalo Higuain ja Cristiano Ronaldo. Foto: Paul Hanna / REUTERS

Kaks viimast hooaega Torino Juventuse ridadesse kuulunud ja 40 liigaväravat löönud, ent sel suvel AC Milani saadetud Gonzalo Higuain tahaks meeskondade pühapäevaõhtuse omavahelise kohtumise ilmselt võimalikult ruttu unustada. Milan kaotas kodus 0:2 ning ka isiklikus plaanis kujunes mäng ründajale masendavaks, sest ta teenis mängu 83. minutil punase kaardi.

Argentiinlane sai kaks minutit pärast Cristiano Ronaldo 2:0 väravat vea eest kollase kaardi, kuid kaotas seepeale närvid, asus kohtunikku sõimama ja nägi silme ees ka punast kaarti.

Higuaini proovis maha rahustada vastasmeeskonnas mängiv Ronaldo, kelle hinnangul ei tohiks argentiinlast liiga karmilt karistada. «Ma ütlesin talle, et ta maha rahuneks, sest ta riskis veelgi pikema mängukeeluga,» avas Ronaldo tema ja Higuaini vahelise vestluse sisu.

«Ta ei teinud väga midagi. Ta oli lihtsalt endast väljas, sest nad olid mängu kaotamas. Saan temast hästi aru. Loodan, et teda väga karmilt ei karistata,» jätkas Ronaldo.

Oma mänguga jäi väravalööja Ronaldo rahule. «Olen õnnelik. Mängisime hästi ja lõin ka ise värava. Mul on alati hea meel Juventuse perekonda aidata. Tegime meeskonnana tugeva vastase vastu hea mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles