Uues koduklubis võimsalt alustanud Oliver Venno: eesmärk on medal

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi võrkpalliliiga parim punktikütt Oliver Venno (rünnakul).
Türgi võrkpalliliiga parim punktikütt Oliver Venno (rünnakul). Foto: Galatasaray SK

Eesti võrkpallikoondise diagonaalründaja Oliver Venno mängib Türgi kõrgliigas karjääri neljandat hooaega. Varem Ankara klubide Ziraat Bankasi ja Maliye Piyango ridadesse kuulunud Venno esindab sellel hooajal Istanbuli Galatasarayd. Start on olnud muljetavaldav.

Mullu esimesena medalita jäänud ehk kohalikud meistrivõistlused neljanda kohaga lõpetanud Galatasaray pole tänavu ainsa meeskonnana kaotusekibedust tundnud. Viie vooru järel edestatakse lähimat jälitajat Maliye Piyangot ühe punktiga ning valitsev meister Ankara Halkbank jääb maha kahe silmaga. «Oleme tasavägiste geimide lõppudes kindlamad olnud ja suutnud need enda kasuks kallutada,» selgitab Venno.

Meie mehel on Galatasaray edus märkimisväärne roll. Eelmises voorus linnarivaal BBSKga kohtudes kerkis Venno üleplatsimeheks. Tema arvele kogunes neljasetilises võidumängus 29 punkti, kuid see polnud eestlase esimene sähvatus sellel hooajal. Pidurdamatus hoos Venno särab igas mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles