Video: Tänak teenis Austraalia ralli eel esimese võidu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak, Thierry Neuville ja Sebastien Ogier
Ott Tänak, Thierry Neuville ja Sebastien Ogier Foto: twitter

Austraalia ralli pole veel alanudki, ent Ott Tänakul on esimene väike võit juba kirjas. Nimelt alistas ta MM-sarja tiitlikonkurendid Sebastien Ogier’ ja Thierry Neuville’i lõbusutsupargis peetud bobivõistlusel.

Coffs Harbouri lõbustuspargis peetud võistlusel õnnestus mäest kõige kiiremini alla jõuda Tänakul. «See oli päris lõbus ettevõtmine. Austraaliasse on alati tore veidi varem kohale tulla ning kohalikku elu nautida. Nii on päris hea nädalavahetusele vastu minna,» sõnas eestlane.

Kui tiitlipretendendid lõbutsesid suvisel bobirajal, siis Mads Østberg, Andreas Mikkelsen, Teemu Suninen, Esapekka Lappi ja Craig Breen panid oma oskuse proovile seiklusrajal.

Breeni jaoks oli see rohkem kui lihtsalt lõbus väljakutse, sest iirlane kardab kõrgust. «Kõrgus mulle tõesti ei meeldi. See polnud minu jaoks kõige õigem koht, kuid kui hakkasin end usaldama, sujus kõik hästi,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles