Red Bulli pealik: Max tehti vaenlaseks (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Red Bulli vormelimeeskonna pealik Christian Horner kaitses Max Verstappenit, kes laskus Brasiilia GPl võitlusesse ringiga maha jäänud Esteban Oconiga ning jäi kokkupõrke tõttu etapivõidust ilma.

Pärast võidusõitu läks Verstappen kaalumisalas Oconile kättpidi kallale ning teda karistati vägivaldse käitumise eest kahe päeva pikkuse ühiskondlikult kasuliku tööga.

Horner hinnangul ei väljunud Verstappenil asi kontrolli alt. «Kaotasime ringiga maha jääja hooletu käitumise pärast etapivõidu. Oconist oli täiesti vastutustundmatu Maxiga võistlema hakata. Muidugi ei toeta me vägivalda, kuid sellistel hetkedel keevad emotsioonid kõrgel temperatuuril,» kaitses Horner Verstappenit.

«Oleme näinud ka teistest spordialadest sarnaseid juhtumeid ning nüüd on kohtunike asi olukorda vahele astuda ja sellele lahendus leida. Ma ei tea, mis nad omavahel rääkisid, või kuidas Max vaenlaseks tehti,» jätkas ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles