Postimees TV: kuidas Kalev/Cramo Ühisliiga parimaks kerkis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reggie Lynch on BC Kalev/Cramo korvile kaane peale pannud. Eilses võidumängus Zielona Goraga sai ameeriklane kirja järjekordsed kolm kulpi ehk mees teenib Ühisliigas keskmiselt 2,7 blokeeritud viset mängu kohta. Mitte ükski teine mängumees ei jõua Lynchile selles arvestuses lähedalegi.

Individuaalses paremusjärjestuses on Ühisliigas kulpidelt teisel koha Himkis mängiv Jordan Mickey keskmiselt 1,4 blokiga.

Kokku said kalevlased eile käe ette kuuele vastase viskele. Nende seitsme mängu keskmine on veidi madalam – 4,6. Seegi on siiski liiga parim näitaja. Teisel kohal on taas Himki, kelle pallurid blokeerivad mängu peale 3,9 viset. Järgnevad Saratovi Avtodor (3,6), Kaasani Unics (3,5) ja Minski Tsmoki (3,3).

Eilse võidu järel on Kalev/Cramo kogunud Ühisliigas kolm võitu, mis annab seitsmenda koha. Järgmises mängus külastatakse neljandal positsioonil paiknevat Peterburi Zeniti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles