Koondise peatreener: Lehtla peaks startima seal, kus alaliit seda soovib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laskesuusakoondise peatreener Maris Cakars.
Eesti laskesuusakoondise peatreener Maris Cakars. Foto: Peeter Langovits

Laskesuusatamise MK-sari algab juba järgmisel nädalal Rootsis Östersundis ja maailmameistrid selguvad märtsi alguses Saksamaal, kui võistlusi võõrustab Ruhpolding.

Eesti seni parim naislaskesuusataja Eveli Saue otsustas algava hooaja vahele jätta, tema kohale tõusta ihkav Kadri Lehtla aga eilsel pressikonverentsil ei osalenud, vahendab ERR Sport.

«Kadri on tore tüdruk, kuid ma ei saa aru, miks ta ei suhtle koondisega? Kõik, mida oleme saanud föderatsiooni poolt teha, oleme talle ka andnud – padrunid, suusad ja kõik ülejäänu, mis vajalik,» rääkis Eesti koondise lätlasest peatreener Maris Cakars ETV spordiuudistele.

«Mulle just öeldi, et ta kavatseb võistelda ainult IBU etappidel. Minu vastus talle on, et need, kes on kvalifitseerunud MK-etappidele ja need, kes kannavad Eesti koondise vormi, võistlevad seal, kus seda palub teha Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon. Ja see koht on MK-etappidel,» sõnas Cakars resoluutselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles