20 WTA turniiri võitnud tennisetäht lõpetas vaid 29-aastaselt karjääri

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agnieszka Radwanska karjääri viimaseks tiitlivõiduks jäi 2016. aasta China Open.
Agnieszka Radwanska karjääri viimaseks tiitlivõiduks jäi 2016. aasta China Open. Foto: Thomas Peter/Reuters/Scanpix

Oma 13-aastase karjääri jooksul 20 WTA turniiri võitnud Agnieszka Radwanska andis teada, et tema tee profitennisistina on lõppenud.

«Kahjuks ei suuda ma enam treenida ja mängida nii nagu vanasti ning mu keha ei pea mu ootustele vastu,» selgitas poolatar otsust nõnda noorelt reket varna riputada. «Arvestades minu tervist ja profitennise ränkasid nõudmisi, pean nentima, et ei ole enam valmis oma keha vajalike piirideni viima.»

Radwanska kuulus aastaid maailma absoluutsesse tippu – 2008-2016 lõpetas ta hooaja alati maailma edetabeli 15 parema naise seas ja tema kõrgeimaks edetabelikohaks jäi 2012. suvel pärast Wimbledonis finaali jõudmist teiseks kerkimine. Tema viimane tiitlivõit tuli 2016. aasta China Openil. Sellest ajast saati on ta olnud kimpus erinevate vigastusega, mis olid ka loobumisotsuse taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles