Postimees Ungaris. Martin Reim: pole veel selge, kas alustame nelja või viie kaitsjaga

Kaspar Koort, Budapest
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim tõdes enne Rahvuste liiga kohtumist Ungariga, et kindlasti tuleb Budapestis märksa keerulisem mäng kui oli Tallinnas, kuid kuna meeskond soovib võidelda selle nimel, et jääda püsima C-liigasse, üritatakse kindlasti ka rünnata ning ainult kaitses passimisel pole mõtet.

Ungarisse reisinud koosseisul on mõnel mehel ka teatud probleeme, kuid Reim ei soovinud täpsustada, kellel nimelt. «Tänase trenni põhjal saavad asjad selgemaks,» poetas ta.

Kas meeskond läheb Ungari vastu nelja või viie kaitsjaga, pole praegu veel paika pandud. Teatavasti jäävad kohtumisest vigastuste tõttu eemale Ragnar Klavan ja Karol Mets, lisaks kannab Nikita Baranov mängukeeldu. See peaks andma võimaluse Artjom Artjuninile, keda Reim polnud varem koondisesse kutsunud.

«Kahe trenni põhjal on tema kohta keeruline midagi põhjapanevat öelda, eks siis, kui ta mängu peaks minema, saab selgema pildi,» ütles Reim.

Peatreener lisas, et oktoobrikuine 3:3 viigimäng Tallinnas oli igas mõttes omapärane, kuid nüüd on tähtis leida tasakaal. «Kui eespool mängijaid pole, siis momente ei teki. Kui rohkem mehi on ees, siis tekib jälle küsimus, kuidas tagumised hakkama saavad. Eks see mäng on suur väljakutse, kuid oleme eelmise mängu eksimustest järeldused teinud,» lausus Reim.

Eesti mängujuht Konstantin Vassiljev pole oma koduklubis Gliwice Piastis jätkuvalt põhikoosseisu pääsenud, kuid enda arvates on tal vorm hea ning ta usub, et suudab täismängu kenasti ära kesta.

Vassiljevi sõnul ei tekita tõsiasi, et koondis kukuks kaotuse korral D-liigasse, meestele lisasurvet. «Alati tuleb endast maksimum anda ja kindlasti läheme mängima võidu peale, et püsida viimase mänguni elus,» lubas Vassiljev vastastele lahingut.

Enne kaht viimast vooru juhib alagruppi täisedu 12 punktiga Soome, Kreekal teisena on 6 ja Ungaril kolmandana 4 punkti. Eesti on ühe punktiga neljas.

Kohtumine Budapestis algab neljapäeva õhtul kell 21.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles