Konkurent rikkus Macau etapi esimeses kvalifikatsioonis Vipsi ajaparanduskatse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Thomas Pakusch / imago/Pakusch

Lõppenud vormel 3 sarja hooajal neljanda koha saavutanud Jüri Vipsi debüteeris Macau etapil Red Bulli ridades. 18-aastase võidusõitja esimene kvalifikatsioonisõit ebaõnnestus.

Esimeses kvalifikatsioonis näitas kiireimat aega Vipsi tiitlikaitsjast meeskonnakaaslane Daniel Ticktum, kellele eestlane kaotas 0,976 sekundit, mis andis 11. koha. Vipsi ajaparanduskatse rikkus konkurent, kes sõitis kvalifikatsiooni lõpus seina.

Homme peetakse teine kvalifikatsioon, kuid ennustatakse vihmasadu, mis tähendab, et positsiooni parandada on keeruline. Tänased ja homsed kvalifikatsioonisõidud on olulised laupäevast põhikvalifikatsiooni arvestades, sest nende järgi pannakse paika järjekord.

Teise Macau etapil osaleva Eesti vormel 3 sõitja Ralf Aroni, kes möödunud aastal saavutas samal võistlusel kolmanda koha, kvalifikatsioon ebaõnnestus samuti. 20-aastane Aron kaotas võitjale 1,700 sekundit ja sai kirja 18. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles