Thiemi võit ATP finaalturniiril Nishikori üle avas uue võimaluse Federerile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominic Thiem
Dominic Thiem Foto: Zoph / ZUMAPRESS.com

Austerlase Dominic Thiemi võit Kei Nishikori üle ATP finaalturniiril tõstis Roger Federeri lootused poolfinaalidesse pääseda tunduvalt suuremaks.

Maailma kaheksas reket Thiem, kes kaotas esimeses kahes kohtumises kindlalt Kevin Andersonile ja Roger Federerile, suutis täna alistada jaapanlase Nishikori kindlalt 6:1, 6:4, tänu millele tekkisid taas omad lootused ka Federeril.

Federer kohtub täna Andersoniga, kes on siiani turniiril näidanud väga head mängu ning praktiliselt kindlustnud endale ka edasipääsu poolfinaali. Kui Federer suudab tänases kohtumises Andersoni vastu seti võita, on ka Federer edasi poolfinaalis. Kui aga Anderson võidab kohtumise kahes setis, pääseb teisena edasi Thiem.

Jaapanlane Nishikori on nüüdseks aga kindlalt turniirilt välja langenud. Nishkori turniir algas suurepäraselt, kui avamängus alistas ta 7:6, 6:3 Federeri enda. Pärast seda on tulnud vastu võtta aga kindlad kaotused Andersonilt ja Thiemilt, mis tähendabki Nishikori jaoks turniiri lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles