Postimees Austraalias. Loomasõber Breen känguru alla ajamisest: see teeb mulle haiget

Merili Luuk, Coffs Harbour
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Craig Breen kohtus Austraalia rallil kohaliku faunaga
Craig Breen kohtus Austraalia rallil kohaliku faunaga Foto: Citroen Racing/@world

Kängurulapsi kutsutakse joey’deks. Ja Austraalias on neid nüüd üks vähem, sest Craig Breen sõitis hooaja viimase MM-ralli esimesel kiiruskatsel ühele otsa. Iirlane oli juhtunust selgelt šokeeritud: «Ma olen loomasõber ja kui ma mõnele neist otsa sõidan või suisa ära tapan, siis teeb see mulle haiget. Ei olnud kerge hommik,» sõnas ta.

Citroeni mees kirjeldas juhtunut: «Ma ei saanud alguses arugi, kes see oli, kellele otsa sõitsin. Mõtlesin, et äkki mingi väike loom. Siis sain aru, et see on ju känguru. Issake!»

Rallil neljandat kohta hoidev iirlane tunnistas, et jõudis kiire avarii juures märgata vaid looma pikki jalgu ja langes siis mõttesse. «Mulle väga meeldivad kängurud,» nentis ta nukralt.

Breen palus vabandust ka televaatajate ees, kes õnnetuse tõttu tema veidi karmimat kõnepruuki kuulsid. «Muutusin hetke ajel väga emotsionaalseks. Sellist hommikut poleks tõesti oodanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles