Rapla tümitas Tartu Ülikooli

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman
Rain Veideman Foto: Eero Vabamägi

Eesti-Läti korvpalliliigas peeti täna üks kohtumine, mis pakkus ohtralt rõõmu kodumeeskonnale. Rapla Avis Utilitas oli Tartu Ülikoolist üle 97:71.

Tasavägist mängu oli kohtumises ühe poolaja jagu – esimesed 20 mänguminutit lõppesid võõrustajate ülinapis 39:38 eduseisus. Kolmandal veerandis panid Rapla mehed püsti aga hirmsa viskekontserdi ja peaaegu duubeldasid 36 punktiga oma senist skoori. Käiku vahetati 45:42 eduseisul, mil tehti 13:0 vahespurt.

Viimasel veerandil külalised imet korda ei saatnud, Rapla võitis selle 22:16 ja kogu mängu lõpuks 97:71.

Kodumeeskonna parimana viskas Rain Veideman 26 punkti (visketabamus 10/14 ehk 71 protsenti, kaugvisked 3/5) – selle tulemuseni jõudis ta sealjuures kolme veerandajaga. Rapla kapten lisas statistikasse ka viis resultatiivset söötu, kolm lauapalli ja ühe blokeeritud viske. Dominique Hawkins panustas 23 punkti, 10 lauapalli ja kaheksa sööduga.

Üheksa mehega Raplasse reisinud Tartu poolelt oli resultatiivseim 23 punkti visanud Kregor Hermet. Julius Kazakauskase arvele jäid 21 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles