Postimees Austraalias. Malcolm Wilson intervjuus: Ott Tänak vajab Toyotalt töökindlat paketti

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson tunnistas, et M-Spordil puudub hetkel vajalik rahasumma MM-sarjas sõitmiseks.
Malcolm Wilson tunnistas, et M-Spordil puudub hetkel vajalik rahasumma MM-sarjas sõitmiseks. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Pilk, millega M-Spordi tiimipealik Malcolm Wilson jälgis hooldusalasse paigutatud teleri vahendusel Thierry Neuville’i eksimust Austraalia ralli avapäeval, oli hindamatu – uhke ja samal ajal võidukas. Sebastien Ogier’ suurima tiitlikonkurendi heinapallidesse sõitmine ja rehvi purunemine tähendas, et M-Spordi esisõitja on avapäeva lõpuks individuaalsele tiitlile jälle lähemal.

aks võistluspäeva on veel ees, ent Wilsoni sõnul pole põhjust Ogier’ oskustes kahelda. Juba seetõttu, et Ogier suutis kõigest kahe MM-ralliga end 23-punktilisest kaotusseisust liidriks sõita. Võimalik, et säärane autasu võib jääda ka M-Spordile sellisel kujul viimaseks.

Mida arvab Ott Tänaku eelmine tööandja aga eestlase lahkumisest, olevikust ja tulevikust, rääkis Wilson usutluses Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles