Skandaal noolemängus: hollandlane süüdistab maailmameistrit peeretamises (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Anderson
Gary Anderson Foto: twitter

Viimaste aastate jooksul populaarseks dartsis ehk maakeeli noolemängus on lahvatanud skandaal. Nimelt otsitakse Wolverhamptonis toimuval suure slämmi turniiril süüdlast, kes võtaks omaks võistlusväljakul levinud mädanenud muna haisu.

Šotlasest kahekordne maailmameister Gary Anderson võitis reedel toimunud veerandfinaalis 10:2 hollandlast Wesley Harmsi, kellel oli aga kehva mängu kohta vabandus varnast võtta. Nimelt häiris teda vastasseisu ajal mädamuna hais. «Mul läheb kaks päeva, et see hais mu ninast ära kaoks,» vahendab BBC tema sõnu.

Süüdlaseks peab ta Andersoni, kes eitas oma osalust juhtunus. Küll aga tunnistas ta, et ka teda häiris kirjeldatud lõhn. «Kui ta arvab, et mina peeretasin, siis ta eksib 1010 protsenti. Ma vannun oma laste nimel, et see polnud mina. Mul on varasemalt korra kõhus halb olnud ning olen seda ka tunnistanud. Seega ma ei hakkaks selle kohta valetama,» ütles Anderson.

Tegelikult arvas Anderson ise, et haisu taga oli Harms. «Tundsin haisu ja pärast seda hakkas ta paremini mängima. Mõtlesin, et ju ta pidi lihtsalt kõhust tuuled välja saama. Kes iganes selle taga oli, peaks arsti külastama,» sõnas ta. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles