Kolm Eesti klubi võtsid ühisliigas kindla võidu, TalTech sai liidrilt geimi kätte

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Foto on illustratiivne.
Võrkpall. Foto on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas sai kolm Eesti klubi neljast tabelisse võidu, ainsana pidi lüüasaamist tunnistama TalTech. Võidukad olid aga Rakvere, Saaremaa ja Tartu.

Esikohta jagav Tartu Bigbank võttis võõrsil seisusekohase kindla 3:0 võidu Jelgava Biolarsi üle, loovutades geimides vastastele 17, 14 ja 15 punkti. Märt Tammearu arvele jäi 10 ja Samuel Joseph Walkerile 7 punkti.

Peaaegu sama kindel oli Saaremaa VK üleolek Daugavpilsi ülikoolist. 3:0 võidumängus anti kahes esimeses geimis vastastele 19 ja 21, kolmandas vaid 14 punkti. Euromänguja väsitava reisi järel mitmele põhimehele (Artis Caics, Siim Põlluäär, Siim Ennemuist) puhkust andnud saarlaste parimaks kerkis 17 punktiga Põlluäärt asendanud Samuel Boehm. Saaremaa ridades tegi eduka debüüdi uus sidemängija Lukasz Makowski Poolast, kes tõi lisaks mängu juhtimisele ka 3 punkti. Võit tõstis Saaremaa tabelis kolmandaks.

Rakvere Võrkpalliklubi kaotas võõrsil Limbažile küll avageimi 25:27, ent võitis siis kolm järgmist 25:20, 25:22 ja 25:17. Rakvere parimana tõi Taavi Nõmmistu 21 punkti. Ainsana kaotusekibedust tunnistanud TalTech sai tabeliliidrilt RTU-lt ühe geimi kätte, ent kaotas lõpuks siiski 1:3 (22:25, 22:25, 25:19, 15:25). Tallinlaste parimana tõi Mihkel Nuut 12 punkti.

Credit24 Meistriliiga tabelit juhivad 21 punktiga RTU ja Tartu, Saaremaa ja Selver on 18 punktiga kolmandal-neljandal kohal. Pärnul on 15 ja Rakverel 12 punkti, Jekabpilsi ja Daugavpilsi järel hoiab 7 punktiga üheksandat kohta TalTech.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles