Johaug andis MK-hooaja eel tormihoiatuse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Therese Johaug
Therese Johaug Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / imago/Bildbyran

Beitostølenis toimunud suusavõistlusel võisteldi täna 10 ja 15 km vabatehnika eraldistardis. Naistest võttis võidu Tehrese Johaug, meestest Sjur Røthe.

Johaug läbis 10 km distantsi ajaga 24.21,5. Teisena lõpetanud norralanna Ingvild Flugstad Østberg kaotas talle 26 sekundiga, kolmandana lõpetanud ameeriklanna Sadie Bjornsen aga juba 1.45,9-ga. Esimesena jäi poodiumilt välja norralanna Tiril Udnes Weng (+1.48,9).

Reedel võidutses Johaug mäletatavasti Beitostøleni 10 km klassikasõidus. Ka siis oli teine Østberg, jäädes klassikasõidus kaasmaalannale alla 23,9 sekundiga.

Meeste võistlusel läbis norralasest võitja Røthe 15 kilomeetrit ajaga 33.45,8. Teise koha saanud norralane Simen Hegstad Krüger kaotas talle 11,1 sekundiga, tema kaasmaalane Martin Johnsrud Sundby oli 11,8-sekundilise kaotusega kolmas. Neljandaks tuli Hans Christer Holund (+39,0).

Järgmisel nädalavahetusel algab MK-sari, kui maailma parimad suusatajad kogunevad Rukale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles