Krossisõitja Lehtla osaleb Redmoto Honda Racing meeskonnaga MM-sarjas

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Lehtla
Lauri Lehtla Foto: Karli Saul

Krossisõitja Lauri Lehtla, kes ka sellel aastal osales motokrossi MM-sarjas MX3 klassis, sihib uuel aastal sama sarja, kuid järgnevaks kaheks aastaks sõlmis Lauri Lehtla lepingu kahe viimase aasta Eesti parima motokrossiklubiga Redmoto Honda Racing, kirjutan ruudulipp.ee.

«On tõesti väga hea meel, et lõin käed Redmotoga. Mulle pakuti väga hea koostööleping ning teisest küljest teeb rõõmu kogu tiimis valitsev üksmeel ning positiivne ja sõbralik suhtumine. Honda on ka väga hea tsikkel, seega tulevad kaks järgmist aastat kindlasti toredad, tööd täis ning loodetavasti ka edukad,» kommenteeris Lehtla.

«Sellel aastal oli Redmoto Tridens Eesti meistrivõistlustel väga tugev just MX2 klassis, kus saime kolmikvõidu. Lauri Lehtla liitumisel Redmoto Honda Racing tiimiga saame tugevust juurde MX1 klassi. Meie ühiseks sihiks meistritiitel selles klassis ja soovime olla aastal 2012 taas parim motokrossiklubi Eestis,» lisas Redmoto Honda Racing tiimi esindaja Toomas Triisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles