Postimees Ateenas. Kangelaseks kerkinud Sergei Lepmets: see oli mu karjääri raskeim mäng

Kaspar Koort, Ateena
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Lepmets esindas viimati FCI Levadiat.
Sergei Lepmets esindas viimati FCI Levadiat. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise 1:0 võidumängus Kreeka üle kerkis meeskonna kangelaseks peatreener Martin Reimi poolt algkoosseisu edutatud Sergei Lepmets, kes hoidis mitme suurepärase tõrjega ära halvima. Eriti hiilgava soorituse pakkus mees 84. minutil, kui koukis lati alt välja Nikos Karelise käärlöögi.

«Emotsioonid on muidugi suurepärased, oli pingeline mäng ja tuli teha palju tõrjeid. Väga raske mäng oli, peaaegu kõik 90 minutit toimus tegevus meie platsipoolel. Tegelikult võib öelda, et see oli mu karjääri raskeim mäng. Arvan, et kasutasin endale antud võimaluse sajaprotsendiliselt ära, tegin häid tõrjeid ja tuli võit,» võttis päevakangelane kohtumise kokku.

Lepmets esindas koondist alles kolmandat korda, kõik need mängud on ta kirja saanud tänavu. Iseäranis tähelepanuväärne, et mõlemas selle aasta võidumängus - lisaks nüüd Ateenas saadule Balti turniiril Leedu vastu - seisis Eesti väravasuul nimelt Levadia puurilukk...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles