Florast skandaaliga lahkunud Toom leidis uue mängupaiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Toomist saab Paide mängija.
Mait Toomist saab Paide mängija. Foto: Heiki Laan/Paide Linnameeskond

Paide Linnameeskond omandas FC Floralt Mait Toomi mängijaõigused ning sõlmis 28-aastase väravavahiga kaheaastase lepingu.

Toom kaitses 11-kordse Eesti meisterklubi väravat aastatel 2012-2018 130 Premium liiga mängus ning tuli Floraga Eesti meistriks 2015. ja 2017. aastal. Eesti karikavõitjaks krooniti Toom aastatel 2013 ja 2016.

Toomi aeg Flora väravasuul sai aga otsa septembri lõpul, kui mees läks tülli meeskonna fännidega. Pärast klubi organiseeritud lepituskoosolekut otsustas mängija meeskonnast lahkuda.

Toom sõnas Paide klubi pressiteate vahendusel: «Mul on hea meel liituda noore ja väga perspektiivika meeskonnaga nagu selleks on Paide Linnameeskond. Loodan, et suudan meeskonnale pakkuda oma kogemusi ja oskusi täiel rinnal. Usun, et olen karjääris jõudnud teatud tasemele ja loodan, et siit algab uus ülesmäge minek ja taseme tõus. Tahan tänada Paide juhte, tänu kellele see klubi vahetus sai teoks. Ootan suure põnevusega hooaja ettevalmistuse algust ja uute meeskonnakaaslastega kohtumist!»

Lõppenud hooajal 20 Premium liiga mängus Paide Linnameeskonna väravat kaitsnud itaallane Andrea Liotti Järvamaa esindusklubis ei jätka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles