Zlatan Ibrahimovici agent kohtus 18-kordse Itaalia meisterklubi juhtkonnaga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis.
Zlatan Ibrahimovic AC Milani särgis. Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP

Itaalia meedia kirjutab, et Zlatan Ibrahimovici agent Mino Raiola saabus Milanosse, kus kohtus AC Milani jalgpalliklubi juhtkonnaga.

Raiola ja AC Milani juhtkond arutas Ibrahimovici potentsiaalset taasliitumist 18-kordse Itaalia meisterklubiga, kus ründaja mängis aastatel 2010-2012 ja kelle ridades Ibrahimovic krooniti Serie A ja sealse superkarika võitjaks.

Ibrahimovic siirdus AC Milanist aastal 2012 Prantsusmaale Pariisi Saint-Germaini, kust omakorda Inglismaa ja Manchester Unitedi kaudu ookeani taha Los Angeles Galaxysse, kelle hingekirja ta praegugi kuulub.

Ibrahimovic säras oma debüüthooajal Los Angeleses 22 väravaga, kuid Galaxy langes jalgpalliliigas MLS konkurentsist juba põhihooajal, kui jäi läänekonverentsis esimesena play-off’i ukse taha.

AC Milan, kes loodab Itaalia meedia andmetel Ibrahimoviciga sõlmida laenulepingu, paikneb Serie A tabelis 21 punktiga viiendal kohal, jäädes liider Torino Juventusest maha juba kuraditosina silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles