Taas põlve vigastanud Hunt peaks peagi väljakule naasma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Colts.com

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL igapäevaleiba teeniv Margus Hunt tegi Indianapolis Coltsi pühapäevases võidumängus Tennessee Titansiga viga oma põlvele ja pidi matši pooleli jääma. Õnneks ei tohiks vigastus midagi tõsist tähendada.

Coltsi peatreener Frank Reich pidas ajakirjanikega esmaspäeval konverentsikõne ja arutas kahe mehe vigastusküsimust. Viimaste mängudega suurepärasesse hoogu kerkinud Coltsi jaoks on kõige murettekitavam palli lahtimängija Ryan Kelly tervislik seisund – tema põlvevigastus on piisavalt tõsine, et Reichi sõnul võib ta mõneks ajaks väljakult eemale jääda.

Võrreldes kolleegiga olevat Indianapolise treenerid Hundi tervenemise osas veidi optimistlikumad, sõnas loots.

Põlvevigastus on saamas Hundi kõige tabapärasemaks murekohaks füüsiliselt ülinõudlikus liigas. Tänavu pidi ta põlvehäda tõttu jätma vahele mängu New York Jetsiga ja veidi tõsisem vigastus hoidis teda väljakutelt eemal ka varasemalt Cincinnati Bengalsi ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles