Euroliiga: Istanbuli klubide siseasjas jäi peale Fenerbahce

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melih Mahmutoglu
Melih Mahmutoglu Foto: Alkis Konstantinidis / REUTERS

Korvpalli Euroliigas teenis hooaja seitsmenda võidu Istanbuli Fenerbahce, kes alistas teise Istanbuli klubi Darüşşafaka 100:79.

Võitjate resultatiivseimana viskas Melih Mahmutoglu 16 punkti, Ali Muhammed lisas 15 punkti. Kaotajate resultatiivseim oli Michael Eric 17 punktiga. Kui Fenerbahcel on tabelis seitse võitu ja üks kaotus, siis Darüşşafakal üks võit ja seitse kaotust.

Piraeuse Olympiacos alistas 72:62 Müncheni Bayerni. Olympiacose parim oli 12 punktiga Zach Leday. Lisaks hankis mees 12 lauapalli. Saksamaa klubi resultatiivseimatena viskasid Derrick Williams ja Vladimir Lucic 15 punkti. Olympiacosel on tabelis kirjas neli võitu ja neli kaotust, Bayernil kolm võitu ja viis kaotust.

Istanbuli Anadolu Efes alistas 90:77 Tel Avivi Maccabi. Istanbuli klubi eest viskasid 14 punkti Tibor Pleiss ja Bryant Dunston. Tel Avivi parim oli 19 punktiga Johnny O'Bryant. Tabelis on Anadolu Efesil kuus võitu ja kaks kaotust, Maccabil üks võit ja seitse kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles