Anett Kontaveit alustab uut hooaega Brisbane’i tippturniiriga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SIPA/Scanpix

Eesti naiste tennise esinumber Anett Kontaveit teeb uue hooaja avastardi Austraalias, kus toimub traditsiooniline Brisbane’i WTA turniir.

Kõrgetasemelisele WTA turniirile on üles antud paljud maailma tipud eesotsas tiitlikaitsja Elina Svitolina (Ukraina) ja valitseva USA lahtiste tšempioni Naomi Osakaga (Jaapan). Nimekirja leiab turniiri ametlikult koduleheküljelt.

Maailma edetabeli esikümnest osaleb Brisbane’is praeguse seisuga seitse mängijat: peale Svitolina (WTA 4.) ja Osaka (5.) veel ameeriklanna Sloane Stephens (6.), tšehhitarid Petra Kvitova (7.) ja Karolina Pliškova (8.), hollandlanna Kiki Bertens ning venelanna Darja Kasatkina (10.).

Kontaveit, kes paikneb WTA edetabelis 21. kohal, osales Brisbane’is ka tänavu, kui võitis esimeses ringis britt Heather Watsonit 6:0, 6:3, kuid kaotas teises ringis hilisemale finalistile, valgevenelannale Aleksandra Sasnovitšile 6:1, 6:7 (2), 3:6. Eesti teine number Kaia Kanepi jõudis tänavu Brisbane’is kolmandasse ringi.

Brisbane’i WTA turniir toimub 30. detsembrist 6. jaanuarini.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles