Eesti curlingunaiskond astus sammu play-off’i poole

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curlingu Euroopa meistrivõistlused Tallinnas. Eesti-Leedu 5:4.
Curlingu Euroopa meistrivõistlused Tallinnas. Eesti-Leedu 5:4. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tondiraba jäähallis peetavate curlingu Euroopa meistrivõistluste viies päev algas Eesti naiskonnale äärmiselt olulise võiduga Poola üle.

Eesti alistas pingelises mängus poolatarid tulemusega 7:6, seejuures selgus võitja lisavoorus. «Mäng oli raske, kuid jäime rahulikuks ja ootasime oma võimaluse ära, et saada punkte. Lisavoorus tegime kõik endast oleneva, et võita punkte ning see õnnestus hästi,» sõnas naiskonna kapten Marie Turmann.

Eesti astus selle võiduga järjekordse sammu nelja parema ehk play-off’i poole. Praegu hoitakse alagrupis nelja võidu ja kolme kaotusega neljandat kohta. «Endiselt peame kaks järgmist mängu võitma, et saada poolfinaali, seega ei saa loorberitele puhkama jääda, vaid ikka täiskäiguga edasi,» kommenteeris Turmann.

Täna pärastlõunal kohtub Eesti naiskond Slovakkiaga ning homme ootamas ees grupi viimane mäng Hispaaniaga. Praeguse seisuga on koha play-off’is kindlustanud Norra ja Türgi naiskonnad, kes mõlemad on seitsmest mängust saavutanud kuus võitu ja ühe kaotus.

Seis grupis (võidud/kaotused): Norra 6/1, Türgi 6/1, Inglismaa 5/2, Eesti 4/3, Hispaania 3/4, Ungari 3/4, Leedu 3/4, Poola 3/3, Hispaania 3/4, Sloveenia 1/6, Slovakkia 1/6.

Eesti naiskonnas mängivad Liisa Turmann, Erika Tuvike, Heili Grossmann, Kerli Laidsalu ja kapten Marie Turmann. Treener on Nicole Strausak (Šveits).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles