20 000-eurone spordistipendium jagunes kuue sportlase vahel

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Maria Orel
Anna Maria Orel Foto: Liis Treimann

Tradehouse andis kuuendat korda välja noorsportlase stipendiumi, jagades 20 000 eurot kuue noorsportlase vahel.

Tradehouse’i stipendiumi pälvisid sel aastal järgmised kuni 26-aastased noorsportlased: rajaaerutaja Joosep Karlson, oma vanuseklassi maailmameister karateka Li Lirisman, laskesuusataja Tuuli Tomingas (igaüks 4000 eurot), vasaraheitja Anna Maria Orel (3000 eurot) ning paraujuja Matz Topkin (2000 eurot), rahvahääletuse võitjana teenis 3000-eurose stipendiumi disc golf’i mängija Albert Tamm.

Kuue aastaga on Tradehouse Noorsportlase stipendiumikonkursist kasvanud Eesti üks suuremaid konkursse, kuhu tänavu laekus täpselt 100 taotlust. Mitmeid stipendiaate ühendab eesmärk pääseda järgmistele olümpiamängudele – 2020 suvemängudele Tokyos või 2022 talimängudele Pekingis.

Varasemalt on stipendiumi pälvinud teiste seas näiteks Rasmus Mägi, Magnus Kirt, Saskia Alusalu, Peeter Olesk, Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Robin Nool, Ingrid Puusta ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles