MM-sarja koha nimel võitlev Paddon: olen end täielikult Hyundaile pühendanud

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hayden Paddon
Hayden Paddon Foto: PATRIK STOLLARZ / AFP

MM-sarja sõitja Hayden Paddon soovib saada uut lepingut Hyundai meeskonnaga võimalikult ruttu, kuid Hyundai pealik meeskonna komplekteerimisega ei kiirusta. 

«Kogu minu plaanid tuleviku osas on seotud autoralli MM-sarjaga. Ma olen varasemalt suutnud MM-ralli võita ja ma olen kindel, et suudan seda ka tulevikust teha – kõik vajalikud asjad peavad selleks aga paika loksuma,» rääkis Paddon Autospordile.

Kuigi Paddonit on seostatud ka teiste meeskondadega, on Uus-Meremaalt pärit sõitja plaan selge: «Ma olen pühendanud end Hyundai meeskonnale ning soovin selle tiimiga ka edaspidi koostööd teha ning Hyundaiga sõita.»

Tulevik Hyundai meeskonnas on aga vägagi lahtine. Lepingud on olemas Thierry Neuville'il ning Andreas Mikkelsenil, Dani Sordol ning Paddonil uut lepingut hetkel veel tehtud ei ole. Samas on viimastel päevadel tulnud välja ka väide, et Hyundai meeskond on pidamas läbirääkimisi Citroeni sõitja Craig Breeniga.

Hyundai pealik Michel Nandan väidab aga, et lepingud sõitjatega on lähedal. Plaan on jätkata sarnaselt sellele hooajale, kus kaks sõitjat jagab kolmandat autot. Hetkel pole aga teada, kes peale Neuville'i uueks aastaks täishooaja Hyundai meeskonnas saada võib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles