Itaalia meedia: Messi ega Ronaldo Ballon d'Or-i valimisel kolme parema hulka ei kuulu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo
Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo Foto: Manu Fernandez / AP

Alates aastast 2008 pole keegi teine peale Cristiano Ronaldo või Lionel Messi võitnud Ballon d'Or-i. Väidetavalt toob see aasta aga muutuse.

Itaalia väljaanne Tuttosport väidab, et sel hooajal pole kolme parima mängija seas ei Messit ega ka Ronaldot. Väidetavalt on kolme finalisti hulgas oodatult sel aastal mitme autasuga pärjatud Luka Modric. Teine kandidaat Ballon d'Or-ile on Prantsusmaa särgis MM-tiitli võitnud Kylian Mbappe ning üllatusmehena on kolmikus ka Madridi Reali kaitsja Raphael Varane.

Lisaks Tuttospordile on sarnased nimed välja hõiganud ka Prantsusmaa väljaanne L'Equipe, kes sai info salajaselt videolt, mis kogemata avalikuks tuli. Väidetavalt oli ka seal videos näha just neid kolme jalgpallurit.

Kui Modric on juba sel aastal valitud jalgpalli Mmi parimaks mängijaks, FIFA parimaks mängijaks ning UEFA parimaks mängijaks, siis kõige suurem tõenäosus Ballon d'Or-i võita on just horvaatlasel. Samas suutis Mbappe näidata MM-il häid esitusi ning aidata oma kodumaa MM-tiitlini sarnaselt Varane'ile. Varane'il on lisaks ette näidata ka Meistrite Liiga võit koos Modriciga Madridi Reali koosseisus.

Ballon d'Or-i võitja kuulutatakse välja 3. detsembril Pariisis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles