Tammemaa ja Pupart ei suutnud koduklubi Meistrite liigas kaotusest päästa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Tammemaa
Timo Tammemaa Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Meistrite liiga alagrupiturniiri alustas täna ka Maaseiki Noliko, kes kaotas avamängus Saksamaa klubile BR Volleys 1:3.

Belgia klubi Maaseiki koosseisu kuulusid tavapäraselt ka Keit Pupart ning Timo Tammemaa. Kolmas meeskonnas palliv eestlane Andri Aganits jäi kohtumisest eemale vigastuse tõttu.

Esimese geimi kaotas Maaseik BR Volleys'ile napilt 23:25 ning seejärel ka teise sarnaselt tasavägise geimi 22:25. Kolmandas geimis suutis Maaseiki aga Saksamaa meeskonnast üle olla ja geimivõit võeti seisuga 25:18. Neljas geim kuulus aga taas BR Volley'sile omakorda 25:18 ja nii oli Saksamaa klubi avakohtumise võitnud.

Eestaste poolelt tegi hea esituse Tammemaa, kes tõi kohtumises üheksa punkti (+7), Pupart aga vahetati pärast teist geimi välja nii, et eestlane punktiarvet avada ei suutnudki. Maaseiki edukaimaks oli Jolan Cox 18 punktiga, Saksamaa meeskonna parimaks kerkis Kyle Russell 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles