Woodsi alistanud golfiäss ei saa tüseduse tõttu auhinda nautida

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Golfituusad Tiger Woods ja Phil Mickelson pidasid Las Vegases maha enneolematu sõumängu, mille võitjale oli välja pandud üheksa miljoni dollari suurune preemia. Ahvatlevad rahapatakad motiveerisid mõlemaid mehi ja võitja selgus alles neljandal lisarajal.

Mickelson pidanuks mängu võitma tegelikult tavaradadel, kuid Woods sai 17. ehk eelviimasel rajal kirja uskumatu birdie, mis matši ööpimedusse venitas. Lõpuks osutus paremaks siiski Mickelson, kes sai lisaks eurodesse ümber arvutatuna kaheksa miljoni euro suurusele preemiarahale ja kauni meistrivöö. Probleem seisnes aga selles, et 48-aastane Mickelson pole kõige peenem poiss ja ta ei saa vööd sihtotstarbeliselt kasutada.

«Nad arvasid, et sa võidad,» lõõpis Mickelson. «Nad tegid selle Tigeri suuruses. Tüüpiline. See pole eriti lahe, poisid.»

Woods võitis osa rahast Mickelsonilt endale – mehed vedasid näiteks 200 000 dollari peale kihla, et Mickelson lööb juba par 4 avarajal birdie. Ei löönud! See summa ei läinud aga Woodsi enda pangaarvele, vaid kõik rajal sõlmitud kihlveod toetasid meeste meelisheategevusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles