«Ma tean et ma polnud parim ja minuga polnud lihtne …» Škele jättis korvpalliga hüvasti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škele Kalev/Cramo särgis
Armands Škele Kalev/Cramo särgis Foto: Tairo Lutter

«Tšau sõbrad. On aeg korvpall käest panna ja profikarjäärile joon alla tõmmata» andis sotsiaalmeedias teada lätlane Armands Škele, kes ka aastaid Eesti publikut hullutanud.

35-aastane sportlane, kes veel eelmisel aastal Riia VEFiga oma kolmanda Läti meistritiitli võitis, tänas kõiki, kes on tema karjääri panustanud. «Ma tean, et ma polnud parim ja minuga polnud kerge, aga ma võin öelda, et ma andsin endast igas trennis ja mängus 100 protsenti,» kirjutas škele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chau draugi!!✌? Ta diena ir pienakusi, lai liktu basketbola kedas kaste uz visiem laikiem un beigtu savu profesionalo karjeru?!Gribeju pateikt paldies visiem komandas biedriem, treneriem,faniem,menedzeriem, agentiem,dakteriem(ipashi pedejas sezonas), draugiem un protams GIMENEI par atbalstu karjeras laika…Tas bija gars celojums, kuru es izbaudiju !! ES zinu, ka nebiju labakais piemers arpus laukuma un ar mani nebija viegli,bet varu pateikt vienu, ka katra treninja un spele es atdevu visus 100 %…Beigas ne viss sanaca kaa gribetos,bet neko nenozheloju,tads bija mans cels…Ari dazhi sapnji piepildijas - spelet pret labakajiem un kopa ar labakajiem ??????Latvijas valsts izlase??????kaa ari vairakas zelta medelas ? Lai ka ari butu, basketbols vienmer paliks mana sirdi,ka ari dazhas karsejas ?? Es nekur nepazudishu,sekosu lidz musejiem un protams maciishu mazo braali @aigarsskele kaa jaspele ?? #peace #skeleout #99games #bigtime22 #8golds

A post shared by Armands Skele (@armandsskele22) on

Korvpall jääb alatiseks Škele südamesse, aga nüüd kavatseb ta kuulata oma muusasid.

Lätlane esindas kolmel hooajal ka BC Kalev/Cramo meeskonda ja viskas end eestlasse südametesse selle legendaarse viskega:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles