Mourinho: De Gea saab Hispaanias kriitikat legendaarse väravavahi tõttu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David de Gea
David de Gea Foto: Igor Kralj/PIXSELL / PA Images

David De Gea on saanud rahvuskoondise särgis mängides fännidelt palju kriitikat tema tegutsemise kohta. Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho usub, et selles on süüdi üllatuslikult Iker Casillas.

De Gea on Manchester Unitedis mängides näidanud end suurepärasest küljest juba mitu hooaega ning vähemalt Inglismaa kõrgliigas peetakse teda üheks maailma parimaks väravavahiks. Samas pole De Gea rahvuskoondise särgis nii head vormi näidanud. MMil ei olnud ta parimas hoos ning nüüd süüdistatakse teda Rahvuste liigas saadud kaotuses Horvaatia vastu.

De Gea koduklubi peatreener Jose Mourinho usub, et selle surve taga peitub legendaarne väravavaht Iker Casillas. Kuigi 37-aastane Casillas pole viimastel aastatel enam koondise juurde kuulunud, siis pole väravavaht ametlikult koondisega hüvasti jätnud ning on vastupidiselt avaldanud soovi taas koondise särgis väljakule naasta.

«Teate miks De Gea Hispaanias niivõrd palju kriitikat saab? Mina tean. Põhjuseks on üks vägagi mõjuvõimas isik, kes sooviks taas väljakule pääseda. Samas on seda keeruline teostada, kui sul on ees keegi, kes on maailma parim väravavaht. Parim variant on seda üldist negatiivsust toetajate hulgas suurendada,» vahendab jalgpalliväljaanne Goal Mourinho sõnu.

Siiski lisas Mourinho,et hetkel on raske uskuda, et alles mõned kuud tagasi Hispaania koondise peatreeneriks saanud Luis Enrique nii suurt muutust teha julgeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles