Dopingusüüdistuse saanud Ramos: ma ei ole eales reegleid rikkunud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali jalgpallimeeskonna kapten Sergio Ramos.
Madridi Reali jalgpallimeeskonna kapten Sergio Ramos. Foto: LLUIS GENE / AFP

Sel nädalal dopingusüüdistused kaela saanud Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos eitab kõiki süüdistusi väites, et on alati olnud dopingust puhas.

Saksamaa väljaanne Der Spiegel andis mõned päevad tagasi teada, et Ramos andis möödunud aastal pärast Meistrite liiga kohtumist positiivse dopinguproovi. Lisaks olevat ta käimasoleval aastal rikkunud dopinguproovi andmise reegleid, kui otsustas proovi andmise asemel pesema minna ning seejärel alles proovi anda. 

«Olen täielikult dopingu vastu. Ma ei ole kunagi osalenud ega plaani ka tulevikus osaleda mõnes tegevuses, mis läheb vastuollu dopingureeglitega. Ma ei ole eales keelatud aineid mitte üheski vormis kasutanud,» seisis Ramose avalduses.

«Esiteks: aprillis toimunud vahejuhtumil Malagas andis ametnik mulle loa käia ära duši alla ning seejärel testi anda. Tegin seda ning kõik oli korras, pääsesin testist läbi ilma probleemideta. Teiseks. 2017. aasta juunis sain ma meeskonnalt ravi millest teavitati kõiki osapooli ning probleem lahenes,» seletas Ramos.

«Olen oma karjääri jooksul pidanud andma lugematutes hulkades dopinguproove ning siiani pole mul kunagi tekkinud ühegi organisatsiooniga probleeme, olen alati järginud eeskirju ning olen alati puhas olnud,» võttis Ramos olukorra kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles