Uuel nädalal Ferrari rooli istuv Leclerc: see saab olema vägagi emotsionaalne

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charles Leclerc
Charles Leclerc Foto: Edgar Su / REUTERS

Järgmisest hooajast Ferrari F1-tiimis Kimi Räikköneni välja vahetav noor Charles Leclerc ootab pikisilmi esimest ametlikku testi Ferrari meeskonna sõitjana. 

Tulevasel hooajal saab 21-aastane Monacost pärit Leclerc oma võimaluse end tõelises tipus proovile panna. Sel hooajal Sauberi meeskonnas sõitev Leclerc on näidanud juba käimasoleval aastal head kiirust jõudes üheksal korral punktidele.

«See saab olema väga eriline päev. Minu jaoks on see väga emotsionaalne, et saan esimest korda elus minna testisõidule nii, et olen ametlikult Ferrari meeskonna piloot,» rääkis Leclerc oma mõtetest Autospordile.

«Eks ta saab olema huvitav, kuna see on ikkagi teistsugune auto. Olen alati olnud raskustes erinevate masinate võrdlemisega, kuna iga auto on teisest erinev nii tasakaalu mõttes kui ka sobivate sõiduvõtete suhtes. Ootan juba väga, et Ferrari masinat katsetada,» rääkis Leclerc.

Lisaks temale on veel mitmed uue hooaja piloodid tuleval nädalal uusi masinad proovimas. Pierre Gasly istub Toro Rosso masinast esmakordselt ametlikuks testiks Red Bulli, Carlos Sainz ning vormel 2 sarjast kuninglikku sarja tõusev Lando Norris saavad testida McLarenit. Lisaks on Williamsil planeeritud test kahe uue sõitjaga, kelleks uuest hooajast on Robert Kubica ning George Russell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles