Video: Duranti hooaja parim mäng aitas Warriorsi napi võiduni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant
Kevin Durant Foto: Kyle Terada / USA TODAY Sports

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA aitas Kevin Durant hooaja parima punktisaagiga Golden State Warriorsi 117:116 võiduni Sacramento Kingsi üle.

Durant viskas 44 punkti (tabas seejuures 17 vabaviskest 16), võttis 13 lauapalli ja andis 7 resultatiivset söötu.  

Kohtumisest jäi eemale kubemelihast vigastanud Stephen Curry. Üheksa mängu vahele jätnud Curry on Warriorsi peatreeneri Steve Kerri sõnul siiski treeningutega liitunud ning suure tõenäosusega on ta juba järgmisel nädalal platsil.  «Tal läheb juba palju paremini, kuid ettevaatuse huvides laseme tal veel päev korraga võtta,» selgitas Kerr ESPNile.

Seejuures sattus Curry reedel autoõnnetusse, kui California vihmamärjal 24. maanteel kaotas üks Lexuse juht oma masina üle kontrolli ning sõitis korvpallitähe Porschele otsa, vahendab AP. Curry parkis politsei ootuses oma masina teeäärsele ohutusalale, mis ei osutunud aga väga ohutuks: veel üks sõidukijuht ei tulnud libedal parempaindel auto talitsemisega toime ja sõitis Curry masinale tagant sisse. Keegi siiski õnnetuses viga ei saanud.

Teistes NBA mängudes aitasid Karl-Anthony Townsi 35 punkti ja 22 lauapalli Minnesota Timberwolvesi 111:96 võiduni Chicago Bullsi üle. Pingilt liitunud Derrick Rose viskas 22 punkti.

Houston Rocketsi tähtmängija James Hardeni 40 punktist ei piisanud Cleveland Cavaliersi alistamiseks, kui Cavaliers võitis kohtumise 117:108. Clevelandi kollanokk Collin Sexton viskas 29 punkti. Cavaliersile oli see 14 kaotuse kõrvale alles neljandaks võiduks.

Luka Doncici koduklubi Dallas Mavericks sai kuuenda järjestikuse võidu, kui 113:104 alistati Boston Celtic. J.J. Barea viskas 20 punkti, Doncic lisas 15 silma.  

Tulemused: 

Golden State Warriors - Sacramento Kings 117:116

Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs 135:129

Dallas Mavericks - Boston Celtics 113:104

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 98:105

Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 111:96

Washington Wizards - New Orleans Pelicans 124:114

Houston Rockets - Cleveland Cavaliers 108:117

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles