Vahva foto: Baruto proovis Tänaku autos kaardilugejaks hakata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti rallisõitjad Ott Tänak ja Martin Järveoja on haaranud ühele pildile veel ka Baruto, Eesti suursaadiku Jaapanis Väino Reinarti, Eesti judoliidu esindaja Janek Veeberi, Toyota presidendi Akio Toyoda ning asepresidendi Shigeki Tomoyama.
Eesti rallisõitjad Ott Tänak ja Martin Järveoja on haaranud ühele pildile veel ka Baruto, Eesti suursaadiku Jaapanis Väino Reinarti, Eesti judoliidu esindaja Janek Veeberi, Toyota presidendi Akio Toyoda ning asepresidendi Shigeki Tomoyama. Foto: Twitter / Ott Tänak

Kui Ott Tänak ja Martin Järveoja on Jaapanis veel kanda kinnitamas, siis üks eestlane on juba jaapanlaste seas palavalt armastatud - endine sumoka Baruto ehk Kaido Höövelson. 

Eestlased kohtusid aga Fuji ringrajal, kus täna peeti Toyota Gazoo Racing festivali. Seejuures proovis Baruto ära suisa eestlaste Toyota Yarise.

«Kui su vana judo-päevade kolleeg üritab sinu kohta varastada,» kirjutas Järveoja Baruto soorituse hinnanguks Instagrami. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles