Elu parima tulemuse teinud Aigro: see oli hea üllatus

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artti Aigro.
Artti Aigro. Foto: Pilt videost

Suusahüppe MK-sarjas karjääri parima tulemuse teinud ja 19. koha teeninud Artti Aigro oli esimese punktikoha üle väga õnnelik.

Päev varem karjääri tol hetkel karjääri parima ehk 39. koha saavutanud Aigro hüppas täna 130 ja 128,5 meetrit. «Oli väga hea nädalavahetus, kurta pole mitte millegi üle,» jäi 19-aastane noormees esmalt tagasihoidlikuks.

Pärast esimese vooru hüppe maandumist polnud Aigro veel kindel, kas sellest edasipääsuks piisab. «Riietusruumis tulemusi oodates sain aru, et pääsen edasi. Võib öelda, et see oli minu jaoks hea üllatus. Mul oli selle üle väga hea meel,» tõdes Aigro.

Aigro lisas, et on hüppemäel saavutanud stabiilsuse. Samuti on tema närvikava tugevam kui varem. Just viimase kallal on Eesti suusahüppajad kahe hooaja vahel kõvasti vaeva näinud. «Treener oli väga rahul, et suutsin närvi säilitada,» tõi Aigro eraldi välja.

Aigro sõnul ei hakanud tema süda teisele hüppevoorule vastu minnes kiiremini lööma. Ta teadis, et peab keskenduma oma hüppele. Ei midagi rohkemat.  «Tunne oli ikkagi samasugune, tuli teha oma hüpe,» tõdes Aigro.

Järgmisel nädalvahetusel hüppavad maailma parimad suusahüppajad Venemaal, kuid Eesti koondis sinna ei lähe. Ülejärgmisel nädalvahetusel võistleb Aigro aga Lillehammeris kontinentaalkarikasarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles