Eesti kohtunike juht valvab Ronaldo üle

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: www.imagephotoagency.it / imago/Gribaudi/ImagePhoto

UEFA usaldas Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) peakohtunik Uno Tutkile kohtunike vaatleja rolli Meistrite liiga mängul Juventus FC - Valencia CF.

H-alagrupi kohtuminse leiab aset Torinos teisipäeva, 27. novembri õhtul. Mängu teenindavad šoti kohtunikud William Collum, David McGeachie, Graeme Stewart, Francis Connor, Andrew Dallas ja Nicolas Walsh.

Seis UEFA Meistrite liiga H-alagrupis on nelja vooru järel põnev: Juventusel on kirjas 9, Manchester Unitedil 7, Valencial 5 ja Šveitsi klubil Young Boys 1 punkt.

Kolmapäeval, 28. novembril on UEFA noorteliiga mängul Tottenham Hotspur FC (Inglismaa) -  Internazionale Milano (Itaalia) kohtunike vaatlejaks Are Habicht.

Kohtunike vaatleja töö sisaldab endas hinnangu andmist kohtunikebrigaadi tegutsemisele, mängujärgset arutelu kohtuniku poolt tehtud otsuste üle ning kõigest sellest UEFA vastavale komisjonile ettekande tegemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles