Kuressaare kunstmurult Stamford Bridge'ile: eestlased vilistavad Chelsea mängu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas Chelsea kodustaadionil Stamford Bridge'il.
Cesc Fabregas Chelsea kodustaadionil Stamford Bridge'il. Foto: Craig Mercer / Sportimage/PA Images

UEFA usaldas Eesti kohtunikebrigaadi teenindama neljapäeval Londonis toimuvat Euroopa liiga alagrupiturniiri kohtumist Chelsea FC - PAOK FC.

Hetkel Inglismaa kõrgliigas neljandat kohta hoidva Euroopa tippklubi mängu teenindab sama kohtunikebrigaad, kes oli äsja ametis Premium liiga üleminekumängul FC Kuressaare - FC Elva: väljakukohtunik Kristo Tohver, abikohtunikud Silver Kõiv ja Aron Härsing, neljas kohtunik Jaan Roos ning lisakohtunikud Juri Frischer ja Eiko Saar.

37-aastane Tohver teenindas lõppenud aastal Premium liigas 20, Esiliigas neli ning ühe mängu Esiliiga B-s ja karikasarjas.

Neljapäeval, 29. novembril on UEFA Euroopa liigas ametis veel kaks eestlast: FC BATE Borisov (Valgevene) - Vidi FC (Ungari) mängu delegaat on Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) koondiste mänedžer Raili Ellermaa ning Sarpsborg 08 FF (Norra) - Beşiktaş JK (Türgi) kohtumise korraldusjuht on EJLi koostöösuhete juht Siim Juks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles