Kubica avalikustas Williamsi keerulise olukorra: imesid kahjuks ei juhtu

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Kubica.
Robert Kubica. Foto: Neis /Eibner-Pressefoto/imago/Eibner/Scanpix

Uuel hooajal taas vormel 1 sarjaga liituv Robert Kubica avalikustas, et olukord Williamsi meeskonnas uue hooaja eel pole sugugi kiita.

«Hetkel ei ole meil meeskonnas kõige kergem periood, kuna mitmed tähtsad inimesed on otsustanud lahkuda. Väga raske on leida häid töötajaid, kui meeskond pole suutnud viimaste aastate jooksul kiirust näidata,» rääkis Kubica PlanetF1-le.

«Enamus tippu kuuluvatest inimestest teeb oma tööd tõelise pühendumusega, mis omakorda tähendab seda, et nad soovivad töötada maailma parimates meeskondades,» seletas Kubica töötajate puuduse põhjuseid.

Lisaks kõigele muule pole Williamsil uueks hooajaks paigas ka sõitjate poolt vaadates üht tähtsamat meeskonna liiget – võidusõidu insener. «See oli minu jaoks üks tähtsamaid küsimusi aga ma pole siiani vastuseid saanud. Üritan seda nädalavahetuseks teada saada, et saaksin selle isikuga testidel juba koostööd lihvida,» rääkis Kubica.

Tulevaseks hooajaks poolakas liigselt suuri eesmärke meeskonnale ning endale peale ei pane: «Suuri imesid kahjuks üldiselt ei juhtu. Kui me suudaksime Austraalias lõppu tulla kaheksandal või üheksandal kohal, oleks see suurepärane. Samas ei ole mina õige inimene meeskonna eesmärkide määramiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles