Vormel 3 sarjas karmi avarii üle elanud sakslanna: hakkan valmistuma tulevaseks hooajaks

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sophia Flörsch
Sophia Flörsch Foto: Peter Hartenfelser/imago/Hartenfelser/Scanpix

Vormel 3 sarjas karmi õnnetuse teinud 17-aastane Sophia Florsch on õnnetusest taastumas ning valmis eluga edasi minema.

18. novembril Macau ringrajal peetud vormel 3 sarja etapil juhtus Florschiga karm õnnetus, kui sakslanna sõitis tänavaringrajal 275-kilomeetrise tunnikiirusega otsa jaapanlasele Sho Tsuboile, mille tulemusena tõusis vormeliga lendu, kerkis üle turvabarjääride ja tabas rada palistanud metallkonteinerit.

Flörsch oli imekombel küll teadvusel, kuid vajas koheselt operatsioonilauale minekut. Arstid eemaldasid sakslanna puusast osa luud, et parandada sellega sakslanna selgroolüli. Operatsioon oli edukas ning Flörsch on nüüdseks juba õnnetusest taastumas.

«Minu jaoks on avarii päev nagu teine sünnipäev, see oli kohutavalt karm avarii. Ma olen siiani nii liigutatud kogu selle toetuse eest, mida ma oma sõpradelt ning fännidelt avarii järgselt saanud olen,» kirjutas Flörsch sotsiaalmeedias.

«Täna saan alustada koduteed, mille üle ma tõeliselt õnnelik olen. Olen õnnelik, et saan lõpuks ometi taas oma pere ning sõpru näha, veedan järgmised päevad nende seltsis. Nüüd liigun aga oma eluga edasi ning ei jõua ära oodata, mis mind ees ootab. Hakkan valmistuma tulevaseks hooajaks,» kirjutas Flörsch.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles