Teppani tööandja alustas klubide MM-finaalturniiri kaotusega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan
Renee Teppan Foto: Porebski/Press Focus/Sipa/Scanpix

Renee Teppani tööandja, Poola klubi Belchatowi Skra alustas kodumaal peetavat klubide MMi 1:3 (21:25, 25:22, 21:25, 25.27) kaotusega Itaalia tippklubile Civitanova Cucine Lube.

Belchatowi klubile tõid nii Artur Szalpuk kui ka Mariusz Wlazly 18 punkti, iraanlane Milad Ebadipur lisas 15 punkti. Teppan jäi avageimis pingile, sekkus kolmes viimases geimis mängu vahetusest, kuid punktiarvet ei avanud, saades protokolli kirja vaid ühe servi. Lube parim oli 16 punktiga Yoandy Leal Hidalgo, kes lõi sealhulgas kolm pallinguässa.

Alagruppi kuuluvad lisaks Belchatowile ja Lubele veel Venemaa klubid Kaasani Zenit ja Novõi Urengoi Fakel. B-grupis alustas Teppani eelmine tööandja itaallaste Trentino Volley 3:0 (25:19, 25:15, 25:19) võiduga Iraani klubi Ardakani Khatami üle, Luca Vettori tõi võitjatele 16 punkti. Veel kuuluvad gruppi Poola klubi Asseco Resovia ja Sada Cruzeiro Brasiiliast. Mõlemast grupist pääseb edasi poolfinaali kaks paremat meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles